€250 korting op uw radiator, bij aanschaf Hotsofa!

Wilt u een lage radiator kopen met €250 korting? Dat kan! Met Hotsofa tovert u die radiator namelijk om tot een comfortabele zitplaats. Hotsofa won in 2016 de Red Dot Design Award en wordt door velen gezien als één van de meest innovatieve meubels van de laatste jaren. Pak direct die €250 korting zolang de actie nog loopt! 

bank over lage radiator voor raam

Het voordeel

De korting van €250 kan bij kleine radiatoren betekenen dat Hotsofa de aanschafkosten gehéél vergoed. Een groot financieel voordeel dus. Bekijkt u ook eens de rekenvoorbeelden hieronder:

Rekenvoorbeeld 1

Aanschaf Jaga Tempo:

Rekenvoorbeeld 2

Rekenvoorbeeld 3

5/5

“Waarom ontdekken we dit nu pas?” dachten we. Eindelijk een mooie bank die past over onze raamradiator! Minimalistisch en eye-catcher in één. De bank is stevig en de stof kan veel hebben. Ideaal voor onze hond en twee jonge kids.”

René & Irene

Zo werkt het

Het proces is eenvoudig. U vult hieronder het offerteformulier in voor een Hotsofa en vermeldt bij ‘opmerkingen’ het type en de prijs van de radiator. U ontvangt nog dezelfde dag een passende offerte. Houd u er rekening mee dat we bij levering van de Hotsofa ook om een foto van de factuur van de radiator kunnen vragen.

Krijg ik €250 of €200 korting?

Als u kiest voor een energiezuinige radiator (geschikt voor een lage aanvoertemperatuur tussen 35-55°C), dan geeft Hotsofa een bijdrage van €250,-. Omdat traditionele radiatoren alleen geschikt voor water met een hoge temperatuur (75-85°C) goedkoper zijn, is hiervoor de bijdrage €200,-.

Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

  Divina melange 3Divina 3Hallingdal 65Remix 3

  120200240300Maatwerk

  Alvast bedankt voor uw offerte-aanvraag!
  Co de Smalen
  Ontwerper

  Extra informatie

  Kleuren & stoffen

  U kunt kiezen uit 4 prachtige stoffen van Kvadrat. Klik in het formulier op de stof-links om een kleur uit te kiezen. Dit is voor een initiële offerte en kan later eventueel aangepast worden.

  1. Divina melange 3 heeft een chique vilten toplaag en is beschikbaar in 38 gemêleerde kleuren
  2. Remix 2 is een stoere linnen spijker-achtige stof. U heeft hier een keuze uit 49 prachtige kleuren.
  3. Divina 3 heeft een chique vilten toplaag en komt in 56 kleuren.
  4. Hallingdal 65 is er voor een gevoel van puur wol. U heeft een keuze uit maar liefst 58 kleuren.

  Lengtes & maatwerk

  Let u erop dat de radiatorhoogte (inclusief de poten) maximaal 40 cm is. Hotsofa is leverbaar in standaardlengten van 120-200-240 en 300 cm, en in maatwerk op de cm nauwkeurig tot een lengte van 500 cm. De zithoogte is 48 cm. 

  Kies de lengte altijd langer dan de lengte van de radiator, zo wordt de zichtlijn op de zijkanten van de radiator ook afgeschermd. Denk bij de keuze van de lengte ook aan de optie om Hotsofa bij de eettafel te kunnen zetten.

  ℹ️ Privacy staat bij Hotsofa hoog in het vaandel. Wij gaan daarom uiterst zorgvuldig om met uw ingestuurde gegevens. Lees voor uw gemak onze Privacyverklaring.

  “Veel mensen die Hotsofa voor het eerst zien zijn verbaasd dat het ontwerp niet eerder is uitgevonden. De multifunctionaliteit van de bank is het grootste geschenk dat ik heb mogen ontdekken. Van autonome schoonheid tot eettafel- en radiatorbank, van appartement, school, kantoor en vliegveld, overal bewijst de bank z’n kracht.”
  Co de Smalen
  Ontwerper
  Video afspelen