Specificaties

Hotsofa is leverbaar in standaardlengten van 120-200-240 en 300 cm, en in maatwerk op de cm nauwkeurig tot een lengte van 500 cm. De zithoogte is 48 cm. Kies een lengte van Hotsofa die de ruimtewerking van uw interieur versterkt. Denk hierbij ook aan de optie om Hotsofa bij de eettafel te kunnen zetten. Lees hier de precieze maatvoering van Hotsofa. Als de standaardmaat niet voor u geschikt is kunt u vanzelfsprekend een lengte op maat kiezen. Hiervoor geldt een beperkte meerprijs. Bekijk het prijsoverzicht voor maatwerk.

Eén Stof In 6 Kleuren

Hotsofa wordt standaard geleverd in 6 kleuren van de stof Divina Melange. Een prachtige gemêleerde 100% wollen stof van het merk Kvadrat.

Klik op de kleuren voor een gedetailleerd beeld van de stof. Als u een stofsample wilt bestellen neem dan contact met ons op.

Vanzelfsprekend zijn ook andere stoffen en kleuren mogelijk. Hiervoor geldt een beperkte meerprijs . Als u dat wilt, vraagt u dan geheel vrijblijvend een offerte op via het contactformulier.


Hotsofa als radiatorbank

Hotsofa past over een radiator met een hoogte tot 40 cm. Is uw radiator hoger? Kijk naar onderstaande video en zie hoe simpel het is om een radiator van het merk Jaga (type Tempo) te verlagen. Bestel hier de materialen om uw radiator van het type Tempo te verlagen. Als u wilt dat Hotsofa uw radiator verlaagd kan dat natuurlijk ook.

Met het oog op een duurzame aarde kiest Hotsofa alleen voor klanten  in Europa en niet Overseas. Lees meer over Hotsofa en Duurzaamheid.


Vergoeding radiator €250,-

Is de bestaande radiator te hoog en kan deze niet verlaagd worden? Hotsofa geeft een vergoeding voor de aanschaf van een nieuwe duurzame radiator. Alleen voor particulieren en tot een maximumbedrag van €250,- Als u hiervoor in aanmerking wilt komen stuur dan een foto van de radiator met een maataanduiding naar info@hotsofa.nl

Welke lengte?

Kies de lente altijd langer dan de lengte van de radiator, zo wordt de zichtlijn op de zijkanten van de radiator ook afgeschermd. Denk bij de keuze van de lengte ook aan de optie om Hotsofa bij de eettafel te kunnen zetten.

Prijslijst

LengtePrijs (incl. Btw)
120 cm1195,-
200 cm1595,-
240 cm1795,-
300 cm2495,-

Garantie

Bekijk hier de garantiebepalingen.

Levering & Bezorging

De productie van Hotsofa vindt plaats bij DF-Industrials in Velsen-Noord. Zes weken na opdrachtverlening is Hotsofa gereed en wordt u gebeld voor een bezorgafspraak.

Na 7 weken wordt Hotsofa door de logistiek dienstverlener Jan Krediet bij u thuis bezorgd.


Add to cart