Bank over radiator

Wilt u een bank over een radiator plaatsen, dan bent u bij Hotsofa aan het goede adres. De Hotsofa is een bank over een radiator die stijlvol en modern is. Hierdoor past hij in bijna ieder interieur.

Hotsofa is ook een van de eersten die als losse bank over een radiator te verkrijgen is. Ideaal wanneer u uw radiator intact wilt houden of wanneer u een lage radiator voor een schuifpui heeft.

bank over lage radiator voor raam

Het grote voordeel van een bank over een radiator is de extra ruimte die zo wordt benut. Door een bank over een lage radiator voor het raam te plaatsen creëert u direct extra zitruimte in uw kamer. Dit kan heel praktisch uitpakken in kleine ruimtes. De bank zelf wordt ook nog eens verwarmt en zo zit u heerlijk warm.

Het unieke ontwerp van Hotsofa wordt regelmatig toegepast als lage radiator ombouw zonder dat er radiatoren vervangen hoeven te worden. De Hotsofa bank wordt over de radiator geplaatst en u kunt meteen gaan zitten. Er is een ruim aanbod aan kleuren en stoffen waardoor er voor iedereen een geschikte look te produceren is die naadloos aansluit bij uw interieur.

Heeft u bijvoorbeeld een mooie Jaga radiator, dan is Hotsofa de perfecte Jaga radiator ombouw. Het merendeel van de Jaga radiatoren zijn namelijk laag van aard en Hotsofa fungeert dan als bank over een lage Jaga radiator. Hiermee combineert u twee smaakvolle merken van hoge kwaliteit.

Lijkt u dit wat, dan stellen we voor dat u uw lage radiator eerst opmeet en met deze gegevens een offerte opvraagt. De design bank van Hotsofa moet ook over een radiator goed passen. Door direct de juiste afmetingen te gebruiken, kunnen we een nauwkeurige berekening voor u maken.