Duurzaamheid

​Hotsofa verandert de verwarming in een comfortabele zitplaats en creëert een ontmoetingsplaats bij het raam. De bank is licht van gewicht, makkelijk verplaatsbaar en met een zithoogte van 48 cm ook geschikt voor bij de eettafel. De enige bank die geen ruimte neemt maar ruimte geeft!

In veel appartementen, maar ook in kantoren, hotels, musea, bioscopen, vliegvelden en scholen staan verwarmingselementen langs het raam. Deze zorgen voor de gewenste warmte maar maken de ruimte bij het raam ook onbruikbaar. Veel mensen leggen een kussentje op de verwarming om toch bij het raam te kunnen zitten.

Hotsofa biedt de eerste echte meubel­oplossing. Het transparante ontwerp garandeert het behoud van de warmte­afgifte. Daarbij geeft het lineaire design en de prachtige afwerking Hotsofa een architectorale allure.

Het is de missie van Hotsofa om mensen een heerlijke loungeplek aan het raam te geven, zonder dat het ruimte kost. Hiermee draagt Hotsofa bij aan het compacte wonen en slim ruimtegebruik. Hotsofa is de eerste en enige in z’n soort en daarmee een echte Original. Dit houden we graag zo door altijd te kiezen voor high-end materialen, de hoogste service en een duurzame bedrijfsvoering.

Hotsofa staat voor 1 bedrijf met 1 product. Dit betekent maximale aandacht voor kwaliteit en service. In projecten (kantoren, hotels, musea, vliegvelden en scholen) kunnen klantspecifieke aanpassingen aan het model worden verwerkt.

Met het oog op een duurzame aarde kiest Hotsofa alleen voor klanten  in Europa en niet Overseas. Lees hier meer over Hotsofa en Duurzaamheid.

Add to cart