Bestellen

Bent u enthousiast geworden en wilt u uw eigen Hotsofa in huis halen? Of wilt u eerst meer informatie? Dat kan natuurlijk!

Maak hieronder een keuze voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte óf het gratis ontvangen van stofstalen.

Offerte aanvragen

Heeft u al een stof en een kleur gekozen? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan. Na uw aanvraag ontvangt u binnen 3 dagen een offerte in uw inbox.

Stofstalen ontvangen

Heeft u al een stof en een kleur gekozen? Vraag hier enkele stofstalen aan die u vervolgens binnen enkele werkdagen in huis ontvangt.

Wist u dat...

Dat de Hotsofa standaard 48cm hoog en 36,5cm diep is? Wilt u de Hotsofa over een radiator plaatsen? Dit kan tot een radiator-hoogte van 40 cm. Is uw radiator hoger? Dan wordt Hotsofa voor een beperkte meerprijs op de gewenste hoogte gemaakt.

Kijk naar deze video en zie hoe eenvoudig het is om een radiator van het merk Jaga (type Tempo) te verlagen. Als u wilt dat Hotsofa uw radiator verlaagd, mail ons dan op info@hotsofa.nl.

Co de Smalen
Co de Smalen (Ontwerper)

Vergoeding

Is de bestaande radiator te hoog en kan deze niet verlaagd worden? Hotsofa geeft een vergoeding voor de aanschaf van een nieuwe duurzame radiator. Alleen voor particulieren en tot een maximum van €250,-

Als u hiervoor in aanmerking wilt komen stuur dan een foto met een maataanduiding naar info@hotsofa.nl.

Add to cart