Bestellen

Bent u enthousiast geworden en wilt u uw eigen Hotsofa in huis halen? Of wilt u eerst meer informatie? Dat kan natuurlijk!

Maak hieronder een keuze voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte óf het gratis ontvangen van stofstalen.

Offerte aanvragen

Heeft u al een stof en een kleur gekozen? Vraag hier een gratis offerte aan. Na uw aanvraag ontvangt u binnen 3 dagen een offerte. Ontvang €250 korting bij aanschaf nieuwe radiator.

Stofstalen ontvangen

Heeft u al een stof en een kleur gekozen? Vraag hier enkele stofstalen aan die u vervolgens binnen enkele werkdagen in huis ontvangt.

€250,- bijdrage nieuwe radiator

Ontvang €250,- bijdrage voor de aanschaf van een nieuwe energiezuinige radiator. Alleen voor particulieren. Vermeld de aanschaf van een nieuwe radiator bij opmerkingen
€250,- korting

Wist u dat...

Dat de Hotsofa standaard 48cm hoog en 36,5cm diep is? Wilt u de Hotsofa over een radiator plaatsen? Dit kan tot een radiator-hoogte van 40 cm. Is uw radiator hoger? Dan wordt Hotsofa voor een beperkte meerprijs op de gewenste hoogte gemaakt.

Kijk naar deze video en zie hoe eenvoudig het is om een radiator van het merk Jaga (type Tempo) te verlagen. Als u wilt dat Hotsofa uw radiator verlaagd, mail ons dan op info@hotsofa.nl.

Co de Smalen
Co de Smalen (Ontwerper)
Add to cart