De ontwerper: Co de Smalen

Als klein jongetje zat ik graag met m’n rug tegen de verwarming. Toen ik ouder werd ontdekte ik dat je ook óp de verwarming kon zitten, het liefst op de verwarming bij het raam.

Om zacht te zitten legde ik altijd een kussentje op de verwarming. Zo kon ik uren bij het raam zitten en naar buiten kijken. Dat het kussentje op de verwarming tientallen jaren later de inspiratie zou zijn voor de ontwikkeling van Hotsofa had ik natuurlijk nooit voorzien. Eindelijk had ik m’n ideale zitoplossing gevonden.

Als ontwerper ben ik altijd op zoek naar functionele ontwerpen die het moderne leven veraangenamen. Het liefst ontdek ik een zinvolle producttoepassing waar nog niemand aan heeft gedacht. Bij Hotsofa is dit gelukt.

Veel mensen die Hotsofa voor het eerst zien kunnen zich niet voorstellen dat het nieuw is. Mijn ontwerp-motto is dan ook ‘Goede dingen lijken altijd al te hebben bestaan’.

Co de Smalen
Co de Smalen (Ontwerper)

Red Dot Award

Toen Hotsofa in 2016 de erkenning kreeg van de Red Dot  Design Award was ik blij. Kijk maar eens naar de video hieronder.

​Contact opnemen met Co? E-mail: info@hotsofa.nl | Tel. +316 3931 0344

Offerte of stofstalen ontvangen?

Bent u enthousiast geworden? Ontvang dan een offerte of stofstaal in huis!