De Ontwerper

Als klein jongetje zat ik graag met m’n rug tegen de verwarming. Toen ik ouder werd ontdekte ik dat je ook óp de verwarming kon zitten, het liefst op de verwarming bij het raam. Om zacht te zitten legde ik altijd een kussentje op de verwarming. Zo kon ik uren bij het raam zitten en naar buiten kijken. Dat het kussentje op de verwarming tientallen jaren later de inspiratie zou zijn voor de ontwikkeling van Hotsofa had ik natuurlijk nooit voorzien. Eindelijk had ik m’n ideale zitoplossing gevonden.

Als ontwerper ben ik altijd op zoek naar functionele ontwerpen die het moderne leven veraangenamen. Het liefst ontdek ik een zinvolle producttoepassing waar nog niemand aan heeft gedacht. Bij Hotsofa is dit gelukt.

Veel mensen die Hotsofa voor het eerst zien kunnen zich niet voorstellen dat het echt een noviteit betreft. Mijn ontwerp-motto is dan ook ‘Goede dingen lijken altijd al te hebben bestaan’ – ‘Good things seem to have existed forever”.

Toen Hotsofa in 2016 de erkenning kreeg van de Red Dot Award kreeg was ik blij. Kijk in deze video hiernaast eens hoe blij ik was.

Co de Smalen

Elke bank heeft een uniek serienummer en de handtekening van de ontwerper.


Contact

Co de Smalen
info@hotsofa
+316 – 3931 0344

Menu

Bedrijf

Hotsofa is een geregistreerd en beschermd merk/ontwerp: Registration Community Design 002057083.

KVK nr: 34151717

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur dan een bericht via onderstaand formulier. Tot horens!

Hotsofa © 2019. Alle rechten voorbehouden

Add to cart