Inspiratie

Hotsofa verandert de verwarming in een comfortabele zitplaats. De bank is licht van gewicht, makkelijk verplaatsbaar en met een zithoogte van 48 cm ook geschikt voor bij de eettafel. De enige bank die geen ruimte neemt maar ruimte geeft!

In veel appartementen, maar ook in kantoren, hotels, musea, bioscopen, vliegvelden en scholen staan verwarmingselementen langs het raam. Deze zorgen voor de gewenste warmte maar maken de ruimte bij het raam ook onbruikbaar. Veel mensen leggen een kussentje op de verwarming om toch bij het raam te kunnen zitten.

Dit kussentje is de inspiratie geweest voor het ontwerp. Oorspronkelijk is Hotsofa ontworpen als radiatorbank. Vanwege z’n architectorale allure wordt Hotsofa ook veel verkocht zonder de toepassing over een radiator. Van tiny houses tot musea en vliegvelden, Hotsofa is een veelzijdige bank.

Het is de missie van Hotsofa om mensen een heerlijke loungeplek aan het raam te geven, zonder dat het ruimte kost. Hiermee draagt Hotsofa bij aan het compacte wonen en slim ruimtegebruik.

Hotsofa is de eerste en enige in z’n soort en daarmee een echte original. Dit houden we graag zo door altijd te kiezen voor de beste materialen, de hoogste service en een duurzame bedrijfsvoering.

Hotsofa staat voor 1 bedrijf met 1 product. Dit betekent maximale aandacht voor kwaliteit en service. In projecten (kantoren, hotels, musea, vliegvelden en scholen) kunnen klantspecifieke aanpassingen aan het model worden verwerkt.

Met het oog op een duurzame aarde kiest Hotsofa alleen voor klanten in Europa en niet Overseas. 

Interview RTL4 Woontips

Offerte of stofstalen ontvangen?

Bent u enthousiast geworden? Ontvang dan een offerte of stofstaal in huis!